Vintage Friday #2

En daar is nummer twee! Bedankt voor jullie leuke reactie op Vintage Friday van vorige week. Ik weet nog niet of ik het iedere week ga doen, zeker nu in de drukke decembermaand wordt het een beetje veel allemaal maar ik ga het in ieder geval probereb :)

Deel twee dus. De gang!

Toen ik foto's ging maken had ik de gang net leeggehaald, we gaan hem behangen (waarover later meer). Niet zo handig want nu moest ik alles terugzetten. Maar gelukkig is het nu wel mooi overzichtelijk 
Wat is hier allemaal vintage?Dit geweldige kastje kocht ik in België, wij sluiten elke zomervakantie af op camping Spineuse in Neufchateau. Een heerlijke camping met hele lieve Nederlandse eigenaars. En het bijkomend voordeel (en hoofdreden dat ik hier ieder jaar weer heen wil) is dat ze hier in de regio altijd geweldige brocantemarkten hebben. Ik laad altijd de hele caravan vol met meubels, servies en accessoires. Een van de hoogtepunten van mijn jaar! (Nu niet allemaal boeken en de markt leeg kopen)

Deze klepbank vond ik op Marktplaats, wederom in Friesland. Hij is een beetje groen/ grijs van kleur. En ideaal om (kerst)cadeautjes in te verstoppen. 
De koffer vond ik bij de kringloop en zit barstensvol mutsen en sjaals. 

De bladeren op de muur zaten om een boeket dat ik kreeg, ik vond ze aan de muur mooier dan in het boeket ;).

Liefs Ingeborg


Promotie 2 800x250

Reacties

Populaire posts

Bol