Christmas with Snoeps


6 december, de lieve oude man heeft ons land verlaten. De dozen mogen van zolder. We gaan versieren!

Stiekem had ik deze prachtige hanger van Snoeps al wat langer in huis met een kamerden erin.
Het mooie aan deze hanger is dat het een Hollands, handgemaakt product is. Geen massaproductie dus, draagt weer bij aan de kerstgedachte toch?

Genoeg gekletst, kijken! En bestellen ;)

Scroll down for English

I'm in love with the beautiful ho ho ho (handmade in Haarlem) hanger from Snoeps. In Holland we start Christmas decorating  after 'Sinterklaas' has left the country. And that is today! So I'm really exited that I can decorate this beautiful item from dearest Silke. Would you like to order one of you own? Click!
In december it's going to be all Christmas, but in the new year the hanger can stay. I think it's going to be beautiful with some fresh flowers. I'll keep you posted ;)

Nu heb ik de hanger helemaal in kerstsfeer maar dit hoeft natuurlijk niet, in het voorjaar ga ik hem denk ik vullen met een mooi veldboeket of allemaal losse vaasjes, mooie grote cactus. Ideeën genoeg!

Van de ruim honderd(!) foto's die ik maakte vond ik dit de mooiste, op instagram zal ik jullie er nog wat meer laten zien. En natuurlijk ook de rest van ons kersthuis!

Veel plezier met versieren!

Liefs Ingeborg

Reacties

Populaire posts

Bol