Winters gevoel

Niet is zo lekker als na een lange wandeling (of natgeregend te zijn op de fiets) thuis te komen, kacheltje aan te steken, voetjes omhoog en weg te kruipen in een boek.

Onze kachel is al een echte oudje, voornamelijk uitgezocht op zijn kleur maar natuurlijk ook zeker om de warmte. In de winter verwarmt hij de hele benedenverdieping met gemak tot zo'n 24 graden. Dan zitten we dus in ons hemd aan de warme chocolademelk ;).

Om het zitje bij de kachel wat meer winters te maken zocht ik een nieuw kussen, ik ben een beetje zat van al het roze dat ik de laatste tijd kocht en wilde wat andere tinten. De jacht kon dus beginnen ;). Ik ben nooit zo goed in keuze's maken, helemaal niet als ik op zo'n site als die van fonQ kijk, er staan zó veel kussens op en die vind ik dan allemaal zó mooi. Dus ik besloot het te gaan filteren op merk, toen kwam ik er beter uit. Ik vind Hay een prachtig merk, hun bijzettafeltje staat ook al een eeuwigheid op mijn verlanglijst (om over de stoelen nog maar te zwijgen).
En toen was ik eruit het werd het Hay Dot kussen, al vaak  online naar gekeken en nu in mijn eigen stoeltje bij mijn eigen kacheltje.

En wat is het een lekker kussen, blijft mooi in model, doet goed dienst als buikkussen met boek erop en koekje ernaast. Hij mag blijven ;-).
En wat een mazzel had ik, op marktplaats vond ik een prachtige wollen deken in precies de goede kleuren groen. Het is net alsof ze bij elkaar horen. Een gouden combi.


Wat vinden jullie ervan? Goed gekozen of had ik beter een andere kleur kunnen nemen?

Liefs Ingeborg
234x60_sint2015


Reacties

Een reactie posten

Populaire posts

Bol