Project badkamer: deel 2 (inspiratie)

Nu we weten waar de badkamer komt moeten we een stijl gaan bepalen.
En dat is eenvoudiger gezegd dan gedaan. Ik vind zoveel mooi, van heftige tegeltableau's tot chic marmer.

Hieronder mijn top 7:


In willekeurige volgorde

Roze tegels met een zwarte rand. Ontzettend klassiek, je ziet het vaak in gangen van jaren '30 woningen met gele tegels. Ik vind het prachtig. Tjerk wat minder ;) (Bron)


Vergelijkbaar maar dan met groen, oh wat vind ik dit prachtig! Ik vind het alleen lastig om hier een mooie vloertegel bij te kiezen, en wat doen we met de inloopdouche, helemaal groen? Heftig lijkt me! (Bron)

Totaal onrealiseerbaar in ons gewone huisje wat geen kasteel is. Maar wat een plaatje. En die kleuren bij elkaar... Als we ooit nog eens een kasteel kopen weet ik het wel ;) (Bron)


Ik schreef het in de inleiding al, een tegeltableau. Waarschijnlijk moeten ze bij de tegelhandel even diep in het magazijn duiken voor ze hier iets van op kunnen duiken. Vroeger was dit volgens mij wel redelijk gangbaar. Met het oog op verkopen van ons huis in de toekomst lijkt het me een wat minder geslaagde keuze. (Bron)

Dit vind ik ook (met uitzondering van de grijze muur, die vind ik echt niet passen) fantastisch, zo gedurfd! Rustig en toch echt een statement. (Bron)

Samen met de groene tegels staat deze wel bovenaan. Metrotegels met koperen kranen en leidingwerk. Zo onwijs mooi. Maar roept mijn moeder dan meteen. Dat wordt groen, dat moet je poetsen. Toch eens navragen of hier een behandeling voor is. (Bron)

Ik neem het terug, deze staat samen met de groene bovenaan. Marmer met koper. Wow, zo chic en tijdloos. (Bron)

Je kunt het je misschien niet voorstellen maar deze zeven stijlen zijn lang niet alles wat ik mooi vind op badkamergebied. Benieuwd wat ik nog meer mooi vind? Klik.

Welke is jullie favoriet? En als je nog een tip voor ons hebt? Heel graag!

Fijn weekend allemaal.
Liefs Ingeborg

Project badkamer deel 1

Reacties

Populaire posts

Bol