Kunst in huis (met korting!)

Kunst in huis, jarenlang was ik lid van de kunstuitleen. Tot ik een meningsverschil kreeg met een mevouw achter de balie. Zij zei dat ik het beschadigd had, ik zei van niet. Uiteindelijk heb ik een boete betaald waar ik het totaal niet mee eens was en mijn abonnement opgezegd. Jammer want ik kwam er graag.
Nu zoek ik andere manieren om kunst in huis terug te laten komen. Andere betaalbare manieren dus. Ik heb een neusje voor dure stukken. Met grote voorkeur voor stukken uit het Rijksmuseum. En nee, die stukken kan ik niet betalen. En toch heb ik twee stukken uit het Rijks in huis. Hoe ik dat doe?
Lees vooral verder :)Jullie kennen vast allemaal mijn ixxi nog wel, een prachtig boeket met bloemen, geschilderd door een anonieme schilder wat ik heel jammer vind. Ik had graag geweten wie er zo'n prachtig schilderij gemaakt heeft. Helaas, we zullen het nooit weten.

Voor deze tijd van het jaar zocht ik iets met koudere tinten, een winters tafereeltje. Ik kwam uit bij 'Winterlandschap met schaatsers' van Hendrick Avercamp. Een prachtig schilderij waarop je iedere keer dat je het bekijkt weer iets anders ontdenkt.
Ik liet dit schilderij drukken op plexiglas bij Fotofabriek, Ik koos voor het formaat 60x40 liggend. Lekker groot zodat het schilderij perfect tot zijn recht komt.En nu komt het leukste gedeelte, als je deze code gebruikt c4eb29f52681479 krijg je €10 korting op je bestelling! 
Dit geldt voor alle wanddecoratie. Dus plexiglas,een foto op hout, aluminium, canvas, forex en tuinposters (uitgezonderd. posters en tegeltjes)
Maar let op, alleen de eerste tien krijgen deze korting. Dus wees er snel bij.

Ik ben zo benieuwd of jullie ook een afbeelding uit het Rijksmuseum gaan gebruiken! Laten jullie het me weten? Hier heb ik nog wat inspiratie staan.Liefs Ingeborg

www.fotofabriek.nl korting €10 kortingscode actiecode

Reacties

Populaire posts

Bol