Meet the blogger 2015

Afgelopen weekend ging ik samen met mijn zusje voor het eerst naar Meet the blogger. Om eerlijk te zijn had ik er tot vorige maand zelfs nog nooit van gehoord. Ja, shame on me... Op instagram wonnen we kaartjes en een hotelovernachting in het geweldige Casa 400. En wat hebben we genoten.

aankleding gedaan door Fatboy, zo gezellig!

 Dit kleed wil ik volgend jaar wel
voor in de tuin.


Er waren geweldige, inspirerende sprekers a Beautiful mess, Yvestown, Zilverblauw en Urban Jungle bloggers. Allen erg inspirerend op hun eigen manier. a Beautiful mess is natuurlijk inmiddels een geweldig groot imperium geworden. Ze vertelden hoe ze ooit samen in een slecht lopende boetiek stonden en hun dagen uit verveling maar zijn gaan vullen met bloggen.
Yvestown houdt haar blog juist bewust 'klein' ze was er als een van de eersten bij maar heeft helemaal geen zin om heel groot te worden, groeien mag maar op haar voorwaarden. Lekker Hollands, ik hou ervan :).
Zilverblauw lichtte haar boek toe, leuk om de vrouw achter het blog eens in het echt te zien en te horen. Ik was al heel blij met haar boek maar dit live 'boekverslag' maakte het nog leuker.

En dan Urban Jungle Bloggers. Wat een inspirerend stel is dat, ik denk dat ze wel 300 keer het woord plant hebben gezegd, wat een passie. Zo tof dat je zo vol voor een onderwerp kunt gaan!

Ook deed ik twee workshops. Marij van Enter my attic deed in samenwerking met Flexa een workshop schilderen met de nieuwe kleur okergoud. In drie kwartier een canvas beplakken en schilderen blijkt prima te doen te zijn!


Ook ging ik langs in het papieratelier van Happymakersblog, hier gaf Geertje Aalders de koningin van het Papercutten (woord van het jaar 2015 als je het mij vraagt) een workshop. Geweldig inspirerend en ontzettend moeilijk. Na drie kwartier had ik al een portie spierpijn alsof ik drie uur had zitten snijden. Prachtig dat papercut maar duidelijk niet mijn talent.

Wat was het een prachtig en geweldig goed verzorgd weekend. Ik wil Meet the blogger nogmaals bedanken voor het winnen van deze ervaring. Volgend jaar hoop ik er zeker weer bij te kunnen zijn!\

Follow

Reacties

Populaire posts

Bol