Buro Binnenhuis deel 2


Wat een toffe maand was oktober, zoals mijn instagramvolgers wel gemerkt hebben stond ons huis in vtwonen. In maar liefst twaalf pagina's werden de lezers door ons huis geleid. Ik was, ben(!) zo trots als een pauw, ten eerste dat ons huis door vtwonen als mooi genoeg bevonden werd om te plaatsen en ten tweede dat ik van jullie zoveel lieve reacties gekregen heb.
Mensen die geïnspireerd zijn, vragen die gesteld worden over hoe ik sommige situaties aan zou pakken, echt hartverwarmend. Dank daarvoor!

In mijn allereerste blog liet ik al foto's zien die op de benedenverdieping gemaakt zijn, vandaag maak ik het cirkeltje rond en laat ik foto's van de bovenverdieping en de hal zien.


Lies haar kamertje, behang van Karwei
Ze zijn dol op lezen

Een boekje lezen op het bed van haar zus

Kast van de kringloop met verf van Flexa

Bureautje met flamingo schilderij van Bianca

Juul haar kamertje, behang van Pip Studio

Beddengoed en geboortehart van LieseLiz

Commode, kapstok en ledikant gemaakt door Tjerk

Mijn werkplek in de slaapkamerDe meiden op stof in een borduurring, een DIYDe hal met de Hella Jongerius vaas van IkeaIk heb de foto's zelf nu al heel vaak bekeken maar ik blijf ze zo mooi vinden! Nogmaals veel dank aan Hans en Sabine voor het maken van deze prachtige serie.

Liefs Ingeborg

P.S. Woont er iemand in Frans Guyana? Daar komen we ook in een blad te staan ;)

Reacties

 1. Oh wauw wat een prachtige foto's!
  Zowel boven als beneden. Ik had de vorige post even teruggelezen ;)
  En wat een eer inderdaad om gevraagd te worden.
  Groetjes,
  Joyce

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts

Bol