Binnenkijken bij Marloes

Een van mijn favoriete blogonderwerpen is denk ik toch wel binnenkijken. Laatst keek ik al binnen bij mijn zusje (klik). En vandaag kijk ik binnen bij een hele lieve vriendin van mij namelijk Marloes. Wij kennen elkaar al van kleins af aan uit de buurt, we zaten op dezelfde basisschool, middelbare school en gingen samen naar de Pabo. En nu houden we samen van huizen inrichten ;). Ik zie veel overeenkomsten tussen mijn eigen huis en dat van Marloes. Veel hout en andere natuurlijke materialen gecombineerd met wit. Als ik bij Marloes ben is het net alsof ik in mijn eigen huis ben, het voelt zo goed daar!
Heb ik jullie nieuwsgierig genoeg gemaakt? Snel kijken dan!

Scroll down for EnglishThe home of my dear friend Marloes, she's really into natural colours and materials. It all feels so cosy and warm. Do you want to see more of her house? Follow me on blogloving, part two will soon be up!
Wat een plaatje hè? Wil je meer van Marloes haar huis zien? Houd mijn blog in de gaten, (bijvoorbeeld via Bloglovin) binnenkort komt deel twee online.

Slaapkamer, werkkamer en tuin. En geloof me, die zijn het bekijken waard!

Follow

Reacties

Populaire posts

Bol