Urban Jungle Bloggers: Plants & Arts

Zodra ik besloten had om te gaan bloggen heb ik me ook aangesloten bij Urban Jungle Bloggers. Ik ben zoals je weet dol op tuinieren en ook in huis heb ik aardig wat planten.

Bij Urban Jungle Bloggers krijg je iedere maand een thema opgestuurd waar je aan mee kunt doen, het thema van deze maand is Plants & Arts. Ik had niet direct inspiratie en besloot deze ronde maar over te slaan. Tot ik langs de bloemist fietste en een geweldige cactus zag staan die ik moest hebben.
Eenmaal binnen zag ik nog een cactus en twee vetplanten die ook mee naar huis gingen. Ik ben altijd jaloers op mensen die netjes een plant of een bosje bloemen kunnen kopen en dan naar huis gaan. Ik zelf moet altijd de halve inventaris van de winkel op mijn fiets laden.
Maar dat terzijde, ik laadde dus mijn planten (en mijn dochters) op de fiets en keerde huiswaarts. Eenmaal daar heb ik dan altijd hetzelfde probleem: waar moet ik het in hemelsnaam allemaal laten?
Ditmaal resulteerde het in een ware volksverhuizing, het hele huis ging op zijn kop van het hoofdbord van mijn bed tot de keukenkastjes aan toe, alles heeft een nieuwe plek gekregen.
Maar... de planten staan ;).Vooral de plek van de cactus vind ik geweldig, het keukentje van de meiden stond hier altijd. Dit was me eigenlijk een doorn in het oog, heb je zo'n mooie ixxi staat er zo'n speelkeukentje bij. Als een echte ontaarde moeder heb ik het keukentje weggemoffeld (ze kunnen nog wel spelen hoor AMK melding is niet noodzakelijk) en zette de cactus op zijn troon. Prachtig!De andere cactus, die slechts 2,50 kostte, dat is toch geen geld, zette ik bij mijn mooie poster van Zilverblauw, ik vind het koper zo mooi combineren met het zachtroze.


Op de blauwe kast staat mijn Lammers en Lammers popje samen met Sibilla van Hella Duijs, een echt kunstkoppel. Hierin zette ik wat snijbloemen uit eigen tuin gecombineerd met mooie rozen die de meiden van de bloemist kregen (ter compensatie van het moeten fietsen op een cactus waarschijnlijk).

Plants & Arts dus. Ik vind hem zelf erg geslaagd als eerste Urban Jungle Bloggers uitdaging. Wat vinden jullie?Reacties

Populaire posts

Bol