Klaar voor de herfst


Ik ben echt een buitenmens. Van april tot oktober probeer ik meerdere keren per dag, zo niet de hele dag even vitamine D op te doen in het zonnetje. Alleen even een kopje koffie of lekker lang naar buiten met de kinderen. 
Sowieso vraagt onze tuin veel onderhoud (wat ik met liefde doe) dus ik breng heel wat uurtjes buiten door.
De afgelopen week heeft het zoveel geregend dat ik besloot de knop om te zetten en het binnen gezellig te gaan maken voor de herfst. 
Een seizoen waar ik me ook wel weer op kan verheugen, bos- of strandwandelingen (toch naar buiten dus), warme chocomelk bij de haard en lekker vroeg naar bed met een goed boek. 

Van de zomer kocht ik voor een stylingklus een klein Perzisch tapijtje wat uiteindelijk bij mij in de tuin belandde.
Het is een prachtig kleed, dat zou zonde zijn om de hele winterperiode buiten te laten liggen. Ik bracht hem dus naar boven. 
In tegenstelling tot de rest van ons huis heeft onze slaapkamer eigenlijk geen pasteltinten, hier houd ik het meer bij wit in combinatie met hout en andere natuurlijke materialen, zo heb ik altijd echt zo'n warm nesterig gevoel als ik op mijn slaapkamer ben.
Nu in combinatie met de kleuren van de Pers is het wat mij betreft echt een herfstig tafereel geworden. Vanavond maar vroeg naar bed met een goed boek ;)
Spiegeltjes, een brocantevondst van deze zomer
en een mooie poster uit het Rijksmuseum. Het wandkleed is ook een brocantevondst,
wel zou ik het heel graag zelf leren maken.
De hortensia Annabelle droogde ik vorig jaar.

 Het nachtkastje sleep ik al met me mee sinds ik uit huis ging.

Fijne zondag allemaal!

Reacties

  1. Wat is het toch gezellig bij jullie! Je hebt zo'n mooi huis en prachtig interieur. Ik ben best een beetje jaloers. Haha x

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts

Bol