Binnenkijken bij Jennifer


 
Vandaag een hele bijzondere binnenkijker, namelijk bij Jennifer, mijn zusje!
Ze heeft een heel andere stijl dan ikzelf, meer bohemien maar ik ben er gek op! Als ik een tijdje bij Jennifer ben geweest heb ik altijd zin om mijn huis te veranderen, het pastel eruit te gooien en het warme erin.
Binnenkijken bij je zusje, dat is wel raar. Ik ken haar huis natuurlijk al erg goed, en om er dan met andere ogen naar te kijken is nog best lastig. Wat een voordeel is, is dat ik de leuke plekjes feilloos weet te vinden, een nadeel is dat ik bepaalde stukken niet meer zie. Zo stond ik mijn jas alweer aan te trekken toen ik bedacht dat ik de hele eethoek was vergeten te fotograferen! Haha. Maar, eind goed al goed, de binnenkijker is (al zeg ik het zelf) hartstikke leuk geworden. Kijken jullie mee?


Het meisje met de parel, een DIY. Klik


Moos


Nog een DIY, schilderij van de kringloop
dippen in dezelfde kleur als je muur!
 Ik ben dol op dit kleed, een kringloopvondst!


Love is all you need. Van Stoer Metaal
 Nog zo'n geweldig kleed, deze is van Kiboots

 En de klassieker onder de posters. All is pretty van Andy Warhol.

Dit was mijn eerste binnenkijker, lijkt het je leuk om meer van Jennifers huis te zien? Je kunt haar volgen op instagram @jenniferadriene. Ook heeft ze sinds kort zelf haar blog www.jenniferadriene.com gericht op fotografie online staan. Zeker een kijkje nemen!Heb je ook een mooi huis wat je wel op mijn blog terug zou willen zien? Mail me op ingeborgsimone@gmail.com en misschien kom ik gezellig bij je langs!


Reacties

Een reactie posten

Populaire posts

Bol