Een goede buur


Voor we naar Frankrijk vertrokken vroegen we aan onze buurman om voor onze tuin te zorgen. Zeker met het warme zomerweer van de laatste tijd moet er met enige regelmaat gesproeid worden.
In onze voortuin staan zestig hortensia's Annabelle en dat zijn dorstige planten :).Henk zorgde ontzettend goed voor ons tuintje. Bij thuiskomst stond er zelfs een veldboeket uit eigen tuin op ons te wachten. Hoe lief!! 

Op Instagram vertelde ik dat er zo goed voor onze tuin gezorgd werd door de buurman, dit maakte heel wat reacties los. De een heeft ook zo'n lieve buur en de ander wordt al jaren getreiterd. Wat een drama lijkt me dat, getreiterd worden door je buren. 
Wij lopen bij onze buurman echt de deur niet plat, sterker nog, ik ben er nog nooit binnen geweest. Maar toen laatst zijn auto kapot was heeft Tjerk hem (uiteraard) wel een lift gegeven naar de garage. Dit vind ik eerlijk gezegd niet meer dan normaal, je helpt elkaar een handje. En nee, daar verwacht je niets voor terug. Dat doe je gewoon.

Voor alle goede zorgen namen we iets mee voor Henk uit Frankrijk en bakte ik samen met Lies een taartje voor hem. 


Het recept komt van Pauline's keuken . In plaats van amandelmeel gebruikte ik gedroogde amandelen die ik in de keukenmachine heel fijn hakte.
Het was een heerlijk taartje waar we natuurlijk in de tuin van genoten. Hopelijk zorgt Henk komend jaar weer voor onze tuin.
Hoe is de relatie met jullie buren? Heb ik het echt zo getroffen? 

Liefs Ingeborg

Reacties

Populaire posts

Bol