Zomerstand

Wat een drukke weken heb ik achter de rug. Iedereen die in het onderwijs zit weet wat ik bedoel, de laatste schoolweken lijk je soms wel geen tijd te hebben om adem te halen, laat staan om daarnaast nog een blog te schrijven en actief te zijn op Instagram.
Mijn excuses dus :).

Aanstaande dinsdag heb ik nog een hertentamen Argumenteren (ik had een vier....) en ik moet dan nog een presentatie geven. Maar vanaf woensdag ga ik in de zomermodus. Heerlijk, het was een ontzettend zwaar, en voor mijn gevoel, lang schooljaar. Ik ben er echt aan toe om even helemaal niets aan mijn hoofd te hebben, overleven op ijsjes, wijn en Carambars. 

Wat hebben jullie voor vakantieplannen? Bij ons is het nooit zo vast omlijnd, het enige wat we tot nu toe gepland hebben is dat we richting de Franse westkust gaan, niets geboekt, kijken waar we belanden. Genieten!

Voor nu heb ik nog wat plaatjes uit de tuin voor jullie, ik mis mijn tuin altijd heel erg als ik op vakantie ben, zo kan ik er zelf ook nog een beetje extra van genieten.


Allium

Zelfs bieslook wordt mooi van de zomer

AgapanthusOok in de tuin zie je duidelijk mijn voorliefde voor pastels terugkomen hè?Tot in augustus allemaal.

Liefs Ingeborg

Reacties

Populaire posts

Bol