DIY bloempot

Een aantal jaar geleden kreeg ik van mijn moeder deze bloempot. Zoals jullie misschien wel weten is grijs en zeker donkergrijs mijn kleur niet. Ik sleepte hem de hele tuin door, zette er de vrolijkste bloemen in maar uiteindelijk belandde hij altijd weer in een donker hoekje of in de schuur.
Laatst schilderde ik in een spontane bui de tuintafel roze. Toen dat klusje geklaard was had ik nog wat verf in mijn bakje en dan gaat het jeuken bij me, het liefst verf ik op zo'n moment alles roze. Maar ja, we wonen hier met z'n vieren...
Ik beperkte me dus tot de lelijke bloempot.

Ik ging als volgt te werk:

Ik veegde de pot met een stoffer schoon

Afplakken, dit tape is eigenlijk voor op de grond maar het was het enige dat ik zo snel in de schuur kon vinden.

En verven maar! Ik deed twee lagen, Goed laten drogen en dan het tape er (voorzichtig!) afhalen

Tadaa! Plant erin, niets meer aan doen.

Eindelijk tevreden met m'n pot. 


Wat vinden jullie ervan? Eenvoudig klusje toch? Het hoeft allemaal niet kaarsrecht en het kan met elke pot en elk restje verf wat je hebt.

Liefs Ingeborg


Reacties

Populaire posts

Bol