Buro Binnenhuis

Op Instagram werd ik benaderd door Sabine van Buro Binnenhuis, of het ons leuk leek om gefotografeerd te worden voor een binnenkijker in een woonblad.
Dat moest ik thuis natuurlijk even overleggen. Zelf vond ik het direct erg leuk en vooral een erg grote eer. In een woonblad, met ons huis! Ik heb nogal een tijdschriftenfetish, ik verslind de woonbladen, de Flow, de Linda, ga zo maar door. Zelf in een tijdschrift staan is dus gewoon ontzettend leuk! Na kort overleg vond Tjerk het ook meteen een leuk idee. We zijn trots op ons huis, wat we zelf verbouwd hebben, en laten het dus graag zien.


Begin februari was het zover, de verse bloemen stonden in de vaas, de carrotcake stond klaar en het zonnetje scheen. Hans en Sabine waren er al vroeg, zo rond 10 uur en bleven de hele dag. 's Middags om 17.00 hadden ze alles ingepakt om te vertrekken en juist op dat moment kwam Tjerk uit zijn werk. Dat werd dus alles weer uitpakken, een foto met hem erbij zou het toch wel helemaal afmaken. Na deze foto, die er gelukkig snel opstond, konden ze de lange reis naar Groningen dan toch gaan maken.


Het aansluitende weekend mailde Sabine me al met de foto's. Wat zijn ze mooi geworden! In deze blog wil ik een paar van de mooiste foto's met jullie delen.

Het zitgedeelte van de woonkamer
 
Het kleed is van Storebror
In deze kast zit onze televisie verstopt.
Lies dansend bij de houtkachel.De schouw met poster van Zilverblauw.

Juul bij de ixxi 

De achterkamer

Onze keuken
Wat vinden jullie ervan? Lijkt het je leuk om meer foto's van ons huis te zien? In juli staan we in het Duitse blad Wohnidee en in augustus in vtwonen!

Liefs Ingeborg
Reacties

Een reactie posten

Populaire posts

Bol