Een (soort van) magere citroencake.
Wat heb je nodig:
cake:
- 100 gram magere yoghurt
- 3 eieren
- 200 gram suiker (je kunt ook stevia gebruiken, pas dan de verhoudingen even aan)
- 200 gram bloem
- 2 theelepels bakpoeder
- 1 limoen
- 80 ml zonnebloemolie
- snufje zeezout
icing:
- sap van 1 limoen
- 150 gram poedersuiker
Wat moet je doen:
Verwarm de oven alvast voor op 160 graden. Klop een glad mengsel van de eieren, yoghurt en de suiker.
Was en rasp de limoen, voeg het rasp en het sap en de olie toe. Rustig de bloem, het bakpoeder en zout doorspatelen.
De cake in 60 minuten afbakken.
Voor de icing maak je een papje van het sap en de poedersuiker, bedruip de cake hiermee.
Wil je liever all the way? Dan zou ik deze maken ;).
Fijne zondag!
Liefs Ingeborg