Pepernoten cheesecake (no bake!)


Alsof er een engeltje op je tong piest. Echt!

Het ultieme pakjesavondtaartje, zo in elkaar. Het lastigste is wachten tot hij uit de koelkast mag ;).

Ingrediënten:
100 gr pepernoten
50 gr roomboter
200 gr monchou
200 ml slagroom
1 zakje klop klop (die verpakking!)
50 gr suiker











Benodigdheden:
taartvorm

mixer

Zo maak je het:
Maal de pepernoten fijn in een keukenmachine. Bewaar er een paar om te versieren. Smelt de boter. Voeg de pepernotenkruimels bij de boter en meng het even door elkaar.
Verdeel het pepernotenbotermengsel over de bodem van de taartvorm, even aandrukken met de achterkant van een lepel. Laat afkoelen in de koelkast.







Klop de slagroom luchtig met een zakje klopklop en suiker. Meng in een andere kom de monchou luchtig met een spatel.
Spatel nu beetje bij beetje de slagroom door de monchou.
Verdelen over de bodem, versieren met de pepernoten en ongeveer vier uurtjes in de koelkast.
 








En dan... Heerlijk genieten. Niet omgooien als Piet op de deur bonst hè, dat is zonde ;)
 
 










 
 

Populaire berichten