Pizza!

Nog niet zo lang geleden kocht ik voor mezelf een pizzasteen. Ik maakte pizza's altijd op de bakplaat maar op de een of andere manier werd de bodem nooit wat ik van te voren in gedachten had.
Nu met de pizzasteen gearriveerd werd het tijd om het nog eens een keer te proberen. Samen met Lies sloeg ik aan het pizzabakken. En ik moet zeggen, het was geslaagd!






Voor het deeg keek ik hier: klik, ik kneed trouwens eerst met de machine (want lui) en na het rijzen heeft Lies het nog even doorgekneed, want dat is leuk :)


Op de pizza deden we tomatensaus (een blikje tomatenblokjes, beetje tomatenpuree en kruiden naar smaak, even door laten koken en dan een flinke eetlepel uitsmeren over je pizza).
Lies ging voor de hawaï met ananas uit blik (ja echt) en ham.

Ik ging voor een visvariant met ansjovis die mijn ouders voor me meenamen uit Italië, garnalen, zalm en mozzarella.

Even in de oven, op die steen dus, et voilá!





Populaire berichten