Zomer in je mond

Het is vrijdagmiddag en het regent dat het giet, wat doe je dan? Juist. Je bakt een taart.
Van mijn schoonmoeder kreeg ik van de week heerlijke honing van de imker, zoveel lekkerder dan uit de winkel.
Hier kun je lezen hoe dat komt.
Ik besloot dat een deel daarvan opgeofferd mocht worden aan een taart. Een honingtaart dus.




Ingrediƫnten:
  • 200 g boter en een beetje extra voor het invetten van je vorm
  • 250 g honing van de imker
  • 125 ml melk
  • 150 g bloem
  • een bakvorm

En dan (het is de makkelijkste taart ooit dus maak je geen zorgen)

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Bakvorm alvast invetten en wegzetten
  2. Boter met de honing en 1 eetlepel melk mixen
  3. Al mixend de melk en bloem toevoegen, in de bakvorm gieten.
  4. Bak 35 tot 40 minuten
Af laten koelen, eten als hij nog net een beetje warm is. Superlekker!




























Ik plukte wat frambozen uit de tuin om erbij te eten, op dat moment besloot mijn camera ermee op te houden dus daar is helaas geen bewijs van.... Wel is het een aanrader, een toefje verse slagroom met wat zomerfruit. Heerlijk.
Zomer in je mond, dat is nog altijd beter dan helemaal geen zomer.

Fijn weekend!

Populaire berichten