De wishlist

Mijn wishlist wordt over het algemeen alleen maar langer in plaats van korter. Maar gisteren werd hij zomaar twee plaatsjes korter. Ik kocht bij Ko in Amsterdam de Serax vaas met maar liefst vijftig procent korting.
En bij Sissy Boy kocht in een botanische poster van de campanula. Op de wishlist stond eigenlijk een schoolprent maar deze was wat budgetvriendelijker.

Het afvinken op de wishlist heeft als bijkomend effect dat het hele huis vanmorgen op zijn kop stond. Nieuwe spullen hebben tenslotte een plek nodig. Ik wilde de poster graag aan de schouw hangen. Gewoon met maskingtape, lekker makkelijk. Wat op de schouw stond moest ook weer een nieuwe plek. Zo ontstaat dan (bij mij) een sneeuwbaleffect. Alles op zijn kop maar ik ben wel weer tevreden.Zo is het geworden:     De gedroogde bloempjes zitten in een schattig lijstje dat ik bij mijn Instaswap kreeg.

Op Pinterest houd ik ook een wishlist bij. Wat staat er op jullie wishlist?

Populaire posts